Snowballs & Flywheels, samen werken we aan een duurzame toekomst voor jouw organisatie. Wij maken gedragsverandering snel, makkelijk en leuk.

Wij helpen jouw organisatie in transitie duurzaam en future proof te maken. Dat doen we met onze effectieve verandermanagement methodes voor cultuur- en gedragsverandering. Geen dure trainingen. Met een leuk, eenvoudig en op maat gemaakt programma dagen we jouw collega’s uit om zelf de verandering te dragen. We verleiden ze om het nieuwe gedachtegoed van jouw organisatie te omarmen, hun gedrag aan te passen en nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontwikkelen. Door hun enthousiasme steken ze anderen aan. Samen zorgen ze in een ongekend tempo voor een grootschalige omslag in dagelijks duurzaam denken en doen. En voor een organisatie die sneller leert, meer future proof is. Dat noemen we het snowballs & flywheels-effect.
Nudge lights

Ik zie en ervaar het flywheel effect dagelijks, hoe duurzaamheid meer leeft, hoe mensen het hebben vertaald naar eigen gedrag thuis en op het werk, hoeveel waardevolle ideëen, wensen en behoeften er gedeeld zijn die nu een vervolg krijgen. De manier waarop Snowballs & Flywheels de opdracht voor Unilever Europa uitvoerde, en de resultaten die wij daar samen bij behaalden, geven mij vertrouwen in nog veel bredere inzet in de toekomst.

Anniek Mauser

Sustainability Director Unilever Benelux, Unilever

Met onze Flywheel methode behalen we verrassende resultaten.

Challenges

%

Percentage deelnemers

%

Laat gedragsverandering zien

Deelnemers

Uitgebrachte stemmen en ideeën

Acties

Voor diverse opdrachtgevers.

De voordelen onder de streep?

‘For every £1 we invest in engaging our people in sustainability, they deliver £1.40 back to our business.’

Conclusie O2 Telefonica employee engagement programma – business case analyse (Global Action Plan, 2014)

Geïnteresseerd in onze aanpak voor jouw organisatie? Neem contact op met Egon.

14 + 5 =