Selecteer een pagina

GedragsLab:

de geheimen van positieve gedragsbeïnvloeding.

Leer via (online) technieken het gedrag in jouw organisatie
op een positieve manier te veranderen.

Ja, ik heb interesse in dit lab

We denken dat we de meeste beslissingen bewust en rationeel maken. De werkelijkheid is precies het tegenovergestelde. Meer dan 95% van onze keuzes worden gemaakt op een onbewust niveau. Als je begrijpt wat onze beslissingen beïnvloedt, ben je beter in staat om mensen te helpen een effectieve, duurzame keuzes te maken die leiden tot beter gedrag.

Communiceer krachtig aan het onderbewuste, verleid, stimuleer en overtuig jouw klanten en collega’s.

Het idee dat gedrag kan worden ‘ontworpen’ is niet nieuw. “Neuromarketing” is gebaseerd op bewezen principes van de manier waarop onze hersenen en organen informatie verwerken. Vaak subtiele veranderingen – ook in de manier waarop een boodschap luidt – kan grote impact hebben. Tijdens dit 1 daagse GedragsLab, leggen we de belangrijke concepten op het gebied van gedragsverandering uit en laten we zien hoe je het zelf kunt toepassen voor uitdagingen binnen jouw eigen organisatie. Denk daarbij op diverse methoden vanuit de psychologie zoals nudging en gamification.   

Grootschalige gedragsverandering met social technology

Specifieke aandacht besteden we aan online technieken en social media. Met deze sociale technologieën kan in korte tijd op een effectieve en kostenefficiënte manier een grote groep mensen worden bereikt en worden gestimuleerd tot gedragsverandering. Sociaal-technologie maakt het ook mogelijk om het gedrag te meten op een manier die niet eerder mogelijk was, zodat je jouw strategie regelmatig kunt evalueren en waar nodig aan kunt passen.

Trainer: Stephan van der Meer MA

Het GedragLab wordt geleid door onze online strateeg Stephan van der Meer. In de afgelopen jaren was hij betrokken bij diverse grote online projecten waarbij het overtuigen van mensen een belangrijk punt was. Stephan heeft zich gespecialiseerd in de technieken van online beïnvloeding en gamification en heeft vele praktijkvoorbeelden van meer- en minder succesvolle gedragsbeïnvloeding gezien.

Trainer: Daniel Lutz

Als creatief strateeg  en conceptontwikkelaar combineert Daniel ruim 20 jaar lang creativiteit en communicatie met innovatie. Hij was betrokken bij diverse educatieve online projecten en grote campagnes voor onder meer Meulenhof, Nike, Volvo  en Philips. Vanuit het principe van Design Thinking zet hij mensen centraal in zijn aanpak en combineert dat met een groot begrip van het menselijk gedrag.

Doelgroep

Ons GedragsLab is Gericht op professionals in communicatie, HR, Facilitaire zaken, ICT en MVO, managers van veranderprogramma’s.  Het Lab is voor iedereen te volgen en vereist geen voorkennis van het onderwerp.

Leerdoelen
  • Leer over de werking van jouw brein en hoe je het onbewuste gedrag kunt aanpassen.
  • Leer diverse technieken voor (online) beïnvloeding. 
  • Leer hoe je  social technology kunt inzetten om je gedrags- / cultuurveranderingsdoelen te bereiken.
Praktische informatie
  • Het GedragsLab is van 09:30 – 17:00 uur.
  • Voorafgaand vindt er een korte online intake plaats door de trainer om inzicht te krijgen in je verwachtingen en leerdoelen.
  • Koffie, thee en een heerlijke biologische lunch zijn inbegrepen.
  • Na afloop ontvang je een certificaat voor je deelname.
  • Deze training kan ook incompany gegeven worden.
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 personen.

Wanneer: nnb

van 9.30 tot 17.00 uur

(koffie, thee en een heerlijke lunch inbegrepen)

Waar: ImpactHub, Haarlemmerweg 10c, 1014BE Amsterdam

Kosten: €495,-

Impact Hub, westergasfabriek Amsterdam.

Wil je meer weten? 

Neem dan contact op met Moniek Zegers.
Moniek (at) snowfly.nl of 020 – 61 000 72

Dit gedragslab wordt ook incompany aangeboden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, ik heb interesse in,

GedragsLab: de geheimen van positieve gedragsbeïnvloeding. Houd mij op de hoogte wanneer dit GedragsLab gaat plaatsvinden

 

[wpforms id=”3987″]
Share This