Selecteer een pagina

Nothing ever moves without motion

Je wilt je organisatie veranderen, innoveren, transformeren? Wat je eigenlijk vraagt is beweging. Wij helpen je daarmee door zingeving actiegericht te maken. Creatief. Effectief. Schaalbaar. Dat doen we met de kracht van netwerken: peer-to-peer invloeden, sociale technologie en gedragsdynamica. De combinatie maakt duurzame, schaalbare verandering mogelijk.

 
Unilever Compass Award
TEDxAmsterdam Award
Accenture Innovation Awards
 

#transformativetech  #mobilisationmovementmetamorphosis  #meaningandmotion

Dit was de beste interne activatie van onze duurzame groeistrategie die ik ooit heb gezien!

Katja Wagner

Head of Business Development, Unilever

Door hun diepe ervaring met gedragsverandering te combineren met een kritische blik op de organisatie hebben ze PGGM feedback en interventies kunnen geven die veel breder van nut zijn dan voor het project alleen.

Saskia van den Dool

Senior Advisor Responsible Investment, PGGM Investments

Snowballs & Flywheels creëert betrokkenheid, enthousiasme en veranderingsbereidheid.

Sandra Valenbreder

Programma-manager, HU

Geeft positieve reuring en verstevigt het informele netwerk. Je voelt de verandering, -en we meten het-. Collega’s praten er zelfs met vrienden, familie en klanten erover.

Rob Stolk

VP HR, Unilever

Een groeiende groep klanten ervaart dat een peer-to-peer aanpak sneller en plezieriger (jawel) tot structurele verandering leidt dan een traditionele top-down aanpak.

 
PGGM
Eneco
Unilever
Enexis
NS
TNO
HU
Trimbos
Deerns
APG
 

Wat is jouw noodzaak tot verandering?

Behoefte om te veranderen kan uit verschillende hoeken komen. Misschien dat het aanboren van nieuwe markten de competitie heviger maakt. Wellicht dat nieuwe technologie het tempo van verandering in jouw sector hoger legt dan je organisatie kan bijbenen. Of misschien dient een disruptie zich aan (een sociale, een politieke, een technologische, of een combinatie daarvan) die maakt dat jullie huidige business model niet meer levensvatbaar is.

Elk hiervan kan ervoor zorgen dat je bedrijf zijn gevoel van richting of betekenis verliest. Als dat gebeurt zijn je mensen niet meer gemotiveerd, werken onderdelen vaker langs elkaar heen, en initiatieven om dit tij te keren lijken een averechts – of tenminste geen blijvend – effect te hebben.

Wil je beweging en dan het momentum behouden?

Als Snowballs & Flywheels haken wij in op de intrinsieke motivaties van jouw mensen, ontdekken we authentieke manieren om die te verbinden aan de ambities van jullie bedrijf, en voeden we kleine initiatieven om ze te laten volgroeien tot een brede beweging (het ‘sneeuwbaleffect’). En dan helpen we je om dat momentum vast te houden met de juiste soort interventies en strategieën (het ‘vliegwieleffect’).

Inzichten die we graag delen

Waar ben je naar op zoek? Kunnen we je helpen? Neem contact op met Egon.

3 + 1 =